Otkazna politika

Molim Vas da pogledate cenovnik, uslove i otkaznu politiku. Pre nego što počnemo sa radom želim da razjasnimo potencijalne nejasnoće.

Sve konsultacije i sesije radim onlajn.

Konsultacije i sesije Trajanje Cena
Individualna konsultacija 60 minuta 55€
Sesija transformativnog koučinga 60 - 90 minuta 55€
Paket od 3 sesije transformativnog koučinga Rok da se iskoriste je 3 meseca od dana uplate 145€
Paket od 5 sesija transformativnog koučinga Rok da se iskoriste je 5 meseci od dana uplate 225€
Emocionalni detoks - kako preboleti razvod Paket od 5 sesija – svaka traje 60-90 minuta (rok da se iskoriste je 5 meseci od dana uplate) 225€

Zakazivanje
Termin zakazujemo putem telefonskog razgovora, poruke, mejla. Da bi termin bio potvrđen potrebno je izvršiti uplatu u narednih 24 sata. Tada smo sigurni i vi i ja.

Otkazivanje
Obaveštenje o otkazivanju sesije ili konsultacije je potrebno izvršiti najmanje 24h pre zakazanog termina. Sesije i konsultacije koje su zakazane u ponedeljak moraju biti otkazane najkasnije do petka u 18h. Ukoliko to ne učinite, smatra se da je sesija ili konsultacija održana. Molim vas da me o otkazivanju obavestite čim se pojave razlozi za to.

U slučaju kada ja otkazujem termin, važe ista pravila.
Novi termin zakazujemo u skladu sa vašim vremenom.

Ukoliko se dogodi nepredviđena okolnost u periodu kraćem od 24h ( bolest, smrt bliske osobe), molim vas da me odmah obavestite.

Politika plaćanja
Sesija i konsultacija se plaća pri rezervaciji termina, najkasnije 24h nakon dogovora o terminu ili unapred u celosti ukoliko se plaća paket, u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan plaćanja.

Ukoliko se sesija ili konsultacija prekine usled okolnosti koje su na strani klijenta (nestanak interneta, hitan poziv, buđenje deteta, iznenadni gosti…), sesija ili konsultacija se smatra održanom. Molim vas da poštujete i moje i svoje vreme.
To je jedan od koraka do cilja da živite svoj najbolji život.

Radujem se našoj saradnji i sjajnim rezultatima.
Srdačan pozdrav,
Slađana Trikić